Koyulhisar Anadolu İmam Hatip Lisesi

Vizyon: Öğrencilerimizin zihninde, insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlâka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak.

Misyon: Kültürel mirası değerlendirebilen, yasanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, bireyler yetistirmek.

Başarılar:

Yabancı Dil:
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %67
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 45 pansiyon yok

WEB - https://koyulhisarihl.meb.k12.tr

Adres - ORTA MAH. CAMİ YANI CAD. SIVAS KOYULHISAR ANADOLU IMAMHATIP LISESI BLOK NO 8 KOYULHİSAR / SİVAS

Öğretim Şekli :Gündüzlü

Yerleşim Yeri - ORTA MAH. CAMİ YANI CAD. SIVAS KOYULHISAR ANADOLU IMAMHATIP LISESI BLOK NO: 8 KOYULHİSAR / SİVAS

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Koyulhisar ilçe merkezinde Çamlıyaka mevkiinde yer alıp, Sivas´a 170 km uzaklıktadır.